Viikkosiivous, muuttosiivous, ikkunanpesu, raivaussiivous ja puutarhanhoito

Kuten sanonta kuuluu, siisteys on puoliruokaa! Tämän olemme huomanneet monen asiakkaamme kohdalla. On ikävää, jos on itse tottunut pitämään asuntonsa siistinä, mutta toimintakyvyn laskettua ei enää pysty siivousta toteuttamaan. Meiltä voi tilata kertasiivouksia tai siivouksen esimerkiksi joka kolmas viikko. Voit myös yhdistää vaikkapa suihkutuspalvelun ja viikkosiivouksen, siinä kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

 

Puutarhanhoito hoituu yhdessä asiakkaan kanssa tai meidän voimin. Talvella luomme lumen asiakkaan omia käsikäyttöisiä aurausvälineitä käyttäen.

 

Raivaussiivouksissa toimimme pääsääntöisesti kahden työntekijän voimin. Erittäin likaisien ja epähygieenisien paikkojen siivouksesta veloitamme 1,5 kertaisen tuntihinnan.

 

Muuttosiivouskohteissa käydään sopimuksen mukaan asunto siivoten läpikotaisin, myös kaapit, väliovet ja seinät yltämiskorkeuteen asti, jos ne kestävät pyyhkimistä. Voimme pestä myös uunin, jääkaapin, liesituulettimen sekä huoneistokohtaisen saunan.

 

Ikkunanpesu sujuu omilla välineillämme. Ennen siivouksen aloitusta tulisi asiakkaan varmistaa, että kaikki ikkunat avautuvat ilman huoltomiehen apua, tämä säästää kuluissa.